perjantai 16. maaliskuuta 2012

FCUK alen parhaimmistoa

Näinhän siinä taas kävi, että eksyin nettikauppoihin.. tällä kertaa kohteena French Connectionin oma nettikauppa, jossa sattui ihanasti olemaan ale.

Tässäpä sieltä löytyneitä söpöliinejä:


Rakkautta ensi silmäyksellä. Tämä olisi aivan ihana töissä, tai sitten vaikka kaverieden kanssa dinnerillä. Olisi sopivasti oma koko jäljellä, joten vahvassa harkinnassa!



Vähän rennompaan menoon taas ihana löysähkö mekko. Jotenkin tummansininen iski tänään ja kovaa.



Tää ei näytä tässä kuvassa kyllä kauhean hyvältä, oli paljon paremman näkönen mallin päällä, mutta kiva laatikkomallinen juhlamekko esim tummien sukkisten kanssa. Tosi hauska. Blingedibling, tarjoushaukka tykkää.



Takeissa rakastuin tähän, nimenomaan oranssina. Haluaisin tän ihan ehdottomasti, mutta en ehkä uskalla ostaa nettikaupasta, jos ei istukaan loistavasti.. Mutta aivan käsittämättömän ihana.



Tässä t-paidassa on mun mielestä kivalla tavalla käyretty paljetteja, etenkin kun itse paita on basic harmaa. Vakavasti harkinnassa.



Ja sitten, rakkaat ystäväiseni, on tämä hauska karvakaveri. Satuin nimittäin ostamaan tämän samaisen mekon Duetto.fi:n alesta tässä alkuvuodesta, tosin se viimeinen kipale maksoi vain 35 EUR. Piti hieman ottaa sisään lantiosta, mutta muuten oikein bueno ja veikeä.

Sellaista tähän päivään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti