torstai 1. maaliskuuta 2012

Laihdutushousuista

Kerronpa teille tarinan ihmisten typeryydestä. Ja tämän ansiosta saa lähettää fanipostina pernaruttoa.

Päivän Citydealit taas ensitöikseni katsastaen, vastaan tuli AIVAN MIELETÖN TARJOUS. Nimittäin laihdutushousut, tai kiinteytysshortsit, mikä nyt kuulostaakaan uskottavammalta. Kyllähän ennenkin tässä maailmassa on täydellistä bullshittiä laitettu kauniiseen pakettiin.



Sinänsä hinta on halpa, että ihan sen vuoksi nämä voisi ostaa vain todistaakseen itselleen, että tässä on taas kusetus huipussaan niin kuin laihduttavissa ja kiinteyttävissä voiteissa (ihon kiinteytyminen on tuskin laihtumista sinänsä) ja laihdutuspillereissä (kyllähän sitä laksatiiveillä on ennenkin saatu vatsaa litteämmäksi), mutta edes minä en pysty periaatteellisellakaan tasolla tähän ostokseen. 36 ihmistä on kuitenkin pystynyt klo 9 mennessä aamulla, eli toivon että nyt on hupilahjoja tulossa tänä vuonna 36 onnekkaalle ihmiselle.

Tässäpä hieman shortsien mainospuhetta: "Yhdellä jos toisellakin on kaapin perällä ennen niin täydellisesti istuneet lempifarkut. Muutaman vaatekoon laihtuminen tuntuu olevan tuskan ja työn takana, eikä kiireen keskellä ole aikaa tai halua himotreeniin ja jäniksenruokaan. Apu on onneksi lähellä, ja kaiken lisäksi vielä sopuhintaan." ... "HotPantsien suunnittelussa on käytetty erityistä teknologiaa Celu-Lite™-teknologiaa. Shortsit maksimoivat kehon kudoksen lämpeämisen ja näin ollen jopa 80% suuremman hikoilun. Shortseja käyttämällä voi vähentää tehokkaasti rasvaa ja näkyvää selluliittia. Vain kahdessa viikossa on mahdollista hoikistua jopa kaksi farkkukokoa ilman tiukkaa dieettiä tai treeniä."

Ja sitten on tietysti liuta hyvin tyytyväisten asiakkaiden kokemuksia. Sinänsä allekirjoitan sen, että hikoilua lisäämällä saa nesteet ja turvotuksen vähenemään ja painon putoamaan hieman. Mutta kertokaas nyt mulle vielä, että miksei kaikki pukeutuisi kokovartalohikipukuun ja sillä olisi maailman ylipaino-ongelmat ratkaistu? Muistattehan tv-shopin Saunabeltin? Ei edes mennä siihen...

Mikä siinä on, että ei voida yksinkertaisesti vain liikkua enemmän? Ottaen huomioon että laihtumisessa ja treenaamisessa molemmissa haetaan myös sydämen terveyttä, niin eiköhän siihen sykkeen nosto auta hieman enemmän kuin pelkät hikiset nivuset? Ymmärrän, että aktiivisen liikunnan aloittaminen on nihkeää, tein sen itsekin vuosien laiskottelun jälkeen tuossa viime vuonna, mutta ei sitä tarvitse heti maratonia pinkoa. Tai pinkokaa vaan, ja pitäkää vaikka näitä shortseja samalla, kunhan hiki tulee muustakin syystä kuin Celu-Lite [TM!!] -teknologiasta.

Kiitos. Olen puhunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti