keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Synnintunnustus

Ennen kuin tunnustan syntini, haluan kertoa teille, että Tapiolan Salon Klipsin Elina on maailmankaikkeuden paras kampaaja. Siinä on nainen, joka onnistuu yllättämään positiivisesti kerta toisensa jälkeen! Mulla ei nimittäin ole helpoimmat mahdolliset hiukset, luonnostaan hyvin vaaleat joita värjään eri vaalean sävyiseksi. Oon tullut toiselta kampaajalta esimerkiksi lilan hiusjuuren kanssa, kun vaalennus on ollut liian tehokasta ja vienyt värin kokonaan. Mutta Elina osaa. Kaiken. Ah. Uudet hiukset on iso happiness.

Joka tapauksessa, tämän myötä tunnustan syntini. En harjaa hiuksiani tarpeeksi usein. Mutta sitäkin pahempi synti on se, etten käytä päivittäin meikkivoidetta, vaikka tiedän että pitäisi. Jos universumi antaa tän synnin nyt anteeksi, niin lupaan huomisesta alkaen parantaa tapani. Tässä ei ehkä halvimmat löydöt, mutta niin hyvät tuotteet, että näistä maksaa mielellään täyden hinnan:


Biothermin Aquaradiance on se, mitä löytyy jo kotoa. Ystäväiseni tosin tiesi kertoa, että tämän tuotanto on lopetettu. Harmi kyllä, koska siinä on aivan ihanan kosteuttava ja kevyt meikkivoide. Pyörin tänään jo Stockalla ajatuksena ostaa lisäksi Chanelin Vitalumière Aqua, joka on ihoa heleyttävä hyvin hyvin ohut meikkivoiteen tapainen voide. Valitettavasti Stockalla oli muutama muukin kuluttamassa etuseteleitään, joten en saanut asiantuntevaa myyjää avuksi määrittelemään oikeaa värisävyä. Ehkä sitten viikonloppuna.

Stockan etuseteleiden voimassaoloaikaa on nimittäin pidennetty sunnuntaihin asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti