maanantai 27. helmikuuta 2012

Maailmalla on kevät, Suomessa ei

Nyt eletään vaarallisia aikoja.. nimittäin päivät pitenevät ja valoa alkaa jo näkymään talvitunnelin päässä, mieli alkaa vaeltaa kesään (guilty as charged!) ja sitä erehtyy kuvittelemaan, että kevättakin voi kaivaa jo naftaliinista.

Wrong.

Vielä on yksi täysi talvikuukausi edessä, mahdollisesti puolitoistakin, eikä vielä voi ohuesta trenssistä oikein unelmoidakaan. Ainakin mä mietin vasta toppatakin vaihtamista villakangastakkiin, eli talvitakin keväistämistä.

Maailmalla tietysti asia on aivan toisin, lämpötilat nousevat kohisten ja kevät on oikeasti nurkan takana. Mikä tarkoittaa tarjoushaukan näkökulmasta talvitakkien alea. Tämä, jos jokin, on aivan loistava aika satsata uuteen takkiin (esim villakangas...), josta tulee hyvä mieli vielä tänä keväänä ja toisaalta on loistavassa kunnossa ensi syksynä vielä.

Joten tuumasta toimeen, tällä kertaa kohteena Asos, jossa muuten on niin paljon erilaisia takkeja alessa, että väistämättä löytyy jokaiselle jotain. Ja on siellä ihan kunnon kevättakkejakin, mutta ajattelin hillitä itseni vielä hetkisen, olihan aamulla -5 astetta.



Todella söpö takki, jossa irrotettava rusetti (jos meinaa tulla söpöys overload). Valitettavasti jäljellä vain koko L, tämä saattaisi muuten lähteä mukaan.



Tyylikäs ja klassinen takki, joka olisi aivan ihana niin officella kuin pikkumustan kanssa. Tosi tosi kaunis, valkoinen on vaan tietysti täällä loskan luvatussa maassa aika haastava väri. Mutta esim spessumpaan käyttöön..


Aivan syötävän söötti, vähän 60-luvun henkinen Mangon takki ihanana väriläiskänä harmauden keskellä. Ainoa ongelma, että ships to UK only, enkä ehdi enää JR:n reissua vartenkaan tilaamaan. Olisi ihana omistaa takeissakin yksi väriläiskä.



Tässä taas vaalea, mutta aivan älyttömän hauska leikkaus.. Ja ison kaula-aukon täytteeksi vaan kunnon kaulaliina, niin maaliskuussakin pärjää. Kivan erilainen, ehdottomasti harkinnassa.




Tässä puolestaan olis taas ihana väripilkku, aika klassinen malli, mutta helma hauskasti laskostettu takaa.

Ja näitä villakangastakkeja olisi tuolla pilvin pimein joka väriä ja mallia, jotenkin helmikuun lopussa ei vaan enää tehnyt mieli katsella niitä mustia järkivalintoja.

Ja jos sitten ihan nopea vilkaisu keväisemmälle puolelle:



Mulla on tällä hetkellä menossa nude-hulluus, rakastan kaikkea vaaleanpunaiseen vivahtavaa nudea. Tämä olisi aivan ihana. Aivan superihana. En vain ole 100% varma, että haluan satsata satasen johonkin hetken värihulluuteen. Toisaalta ehkä kyllä haluan.

Enempää en suostu noita keväisiä takkeja vielä esittelemään, koska muuten tulee itku kun kesään on vielä matkaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti