maanantai 27. helmikuuta 2012

Nahkalaukkuja arkikäyttöön

Ystäväiseni pyysi konsultointia, jotta löytäisi edullisen nahkaisen arkilaukun väriskaalalla beige-ruskea-harmaa ja hintaluokka alle 150 eur. Käytin vähän värisokeaa tulkintaani noissa väreissä ja budjetista taisin pikkusen lipsua pariin otteeseen, mutta alla olisi kriteerit jotenkuten täyttäviä laukkuja.

Varoituksen sanana, tämä postaus on aikamoinen kuvaähky.

Katsastetaan ensin Yooxin valikoima. Yooxilta saa laadukasta tavaraa ja postituskin Suomeen onnistuu, tosin on joskus hieman hintavaa...


Rennon mallinen selvästi ruskea (koska kaikki nämä mun tapaukset ei ole selviä...) laukku jossa hauska sulkijadetalji. 160 eur, pistetään inflaation piikkiin.


Dieselin rento nahkalaukku harmaana. Harmaa on mun mielestä tällä hetkellä jotenkin älyttömän kiva laukkuväri. 160 eur.




Tämä laukku on saatavilla myös ruskeana, mut mun mielestä on älyttömän hieno myös tollasena vaaleanharmaana, lähes valkoisena. 140 eur, jes pysyi budjetissa.


Hyvin ajattoman mallinen nahkalaukku, kiva melkein vintagen näköinen pinta. 149 eur.


Ei kauhean iso mutta jotenkin hauska laukku, saatavana myös beigenpänä sävynä, mutta mulla nää harmaat nyt jotenkin kutkuttelee.... 137 eur.


Nyt lipsahti vähän budjetista, eli 185 eur, mutta oli pakko esitellä tämä koska tämä on vaan aivan liian söpö. Mä retkahdan aina näihin ei-niin-rentoihin laukkuihin.


Tätä perinteisemmäksi ei kai ruskea nahkalaukku voi mennä, eli satulalaukun tapainen, hinta 109 eur.


Ja taas ollaan harmaissa, mutta aivan käsittämättömän söpö nahkalaukku ja hinnaltaan kaikista näistä halvin, 98 eur.

Sitten vähän Asoksen tarjontaa:


Todella kiva nude remmilaukku, hinta 140 eur.


Ajattoman mallinen ja hauskan värinen nahkalaukku.. vähän ei-minkään-värinen eli toisin sanoen kaiken kanssa yhdisteltävissä. Vähän lipsui budjetista, 165 eur.


Tässä taas oikein tyyppiesimerkki ruskeasta nahkalaukusta. Kätevät etutaskut, ajaton malli. 145 eur.


Superkiva French Connectionin satulalaukku isolla kätevällä etutaskulla. Jotenkin hyvin viehättävä :) 152 eur.


Ja tää ei taida nyt täyttää kriteereitä, mutta mä ihastuin tähän salkkuun ja vakavasti harkitsen tämän ostoa. Aivan SUPERSÖPÖ. 126 eur. Kyllähän jokaisella naisella yksi salkku pitää olla, right?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti