keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Arcticaa arkeen

Yleensä katseeni ei kohdistu Anttilan mainoksiin, vaikka postista kuinka tipahtelee Pimeät hinnat -lehtisiä. Mutta tällä kertaa tuli kerrankin selattua esite läpi, ja sieltähän pomppasi jo etusivulla silmille loistava ale, nimittäin Arabian Arctica oli 30% alennuksessa. Ja tämä sattuukin olevan juuri se astiasto, mitä meillä on jo kuudelle hengelle, mutta tarve olisi suurempaan määrään.

Ajatuksena on pitää peruskokoiset lautaset (ruokalautaset & pikkulautaset) Arcticaa ja ostaa aksentiksi muista astioista kulhot ja keittolautaset (tällä hetkellä Kermansavea, mutta uskoisin, että nämä menee tässä lähiaikoina vaihtoon). Eli tarjoushaukka oli suhteellisen tyytyväinen löytäessään tällaiset alet! Kodin 1 myy myös muitakin Arabian asitastoja 20% alella jos on plussakortti, joten näitä aksenttiastioita voisi mennä päivänä muutamana katselemaankin.

Mukaan lähti tällä kertaa siis 8 ruokalautasta ja 9 pikkulautasta (yhdessä pikkulautasessa kotona on lommo, joten sen voi nyt heivata). Yhteensä nämä maksoivat n. 120 eur, ei yhtään huono tuosta määrästä Arabiaa.

Joten kipinkapin hakemaan, Pimeät hinnat kestävät sunnuntaihin asti.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti