tiistai 21. helmikuuta 2012

Office-uskottavaa äitiyspaitaa

Ystäväiseni on kasvattamassa mahaansa perheenlisäyksellisistä syistä ja tuskastui, kun ei vastaan ole tullut sopivia empire-linjaisia äitiyspaitoja. Tarjoushaukka tarttui haasteeseen, ja löysi muutamia ihan office-uskottavia paitoja, tosin värikkyyttä olisi kyllä saanut olla enemmän. Mutta valkoisella ja mustalla ei toisaalta voi ikinä mennä pieleen ja väriä voi aina lisätä neulein, huivein, koruin, laukuin, vöin... you name it.

Kaikki mallit ovat Asoksen nettikaupasta, jonne pääset tästä linkistä. Kannattaa katsastaa erikseen Outlet, eli Sale-kohta, jotkut mallit näkyvät ainoastaan siellä. Ja ah, se alennus.


Tämä tunika on varmaan löydöistä henkilökohtainen lempparini lyhyiden hihojen vuoksi. Simppeli, mutta todella toimiva vaate isommallekin baby bumpille.


Tässä tunikassa on puolestaan kivasti herkkyyttä pitsidetaljeilla ja oikein ihana kevättä ja kesää kohti, mutta toimii hyvin myös työvaatteena.



Tässä puolestaan loistava peruspaita, jonka voi yhdistää neuleisiin ja bleisereihin. Eikä ole hinnalla pilattu, kuten ei mikään näistä.


Tässä puolestaan joukon musta hevonen, eli toppi, pitäytyen kuitenkin pyydetyssä a-linjassa. Näillä lumimäärillä ehkä tuntuu vähän viileältä, mutta ihanaa neuletta vaan päälle ja vaikka ihana huivi vielä lämmikkeeksi.

Lisää haasteita saa heittää tähän suuntaan, tarjoushaukan kiikarit ovat aina zoomausvalmiudessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti