sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Outletit: Barberino, Firenze

Firenzen reissulla tuli tosiaan saman päivän aikana iskettyä kaksi outlet-kärpästä yhdellä iskulla, nimittäin The Mallilta suunnattiin Barberinoon. Koska nimi ei kuulosta yhtä tarjoushaukkaseksikkäältä kuin The Mall, oletin Barberinon olevan joku surkeiden kauppojen surkea keskittymä, joissa H&M olisi parasta tarjolla olevaa laatua. Hups, meni pikkusen pieleen.

Barberino oli aivan mielettömän positiivinen yllätys. Ensinnäkin, erehdyimme sinne jonain päivänä, jolloin siellä oli rajoitetut aukioloajat (muistaakseni aukesi klo 14 tms), joten väkeä ei ollut paljon. Ja onneksi meidän outlet-reitti suuntasi ensin The Mallille, nimittäin Barberinoon saapuminen aikaisin aamulla olisi voinut hieman kiristää kypärää. Olimme puolisen tuntia etuajassa paikalla, joten tämä aika kului ihan mukavasti lounasta nauttien viinilasillisen kera, että oli energiaa ja nestetasapainoa taas ostopäätösten tekemiseen.

Barberinon sivuja pääsee ihastelemaan tästä linkistä. Ärsyttipä avata tuo, kun silmille lävähti heti iso SALE NOW ON -banneri. Voi itku.

Joka tapauksessa Barberinossa oli niin mukavaa, että sinne tuli palattua vielä uudemman kerran reissumme aikana, kun pilvinen päivä pääsi ylllättämään. Kaupat olivat mukavia ja siistejä ja alennuksetkin useimmiten ihan mukavaa luokkaa. Alla pari tältä reissulta ostettua highlightia:


Pradan ballerinat, joista maksoin muistaakseni n. 80 eur, ohjehintaa en tiedä. Mitä nyt tuli ehkä ostettua puoli numeroa liian pienet, mutta kyllähän ne kiinalaisetkin aikoinaan kärsivät kauneuden tähden jne. Ehkä täytyy viilata pois yksi varvas.






Furlan kultainen nahkavyö, hinta 30 eur, ohjehintaa en tiedä. Furlalla oli tosi paljon ihania nahkavöitä edullisesti tarjolla, joten olin kaukaa viisas ja pihi ja ostin kaasoillenikin kullekin heille sopivan vyön kiitoslahjaksi.


Pahoitteluni surkeista kuvaajanlahjoistani, mutta joka tapauksessa: tuo Ralph Laurenin jakku on pehmeää, melkein verkkarimaista kangasta jonka tekee ryhdikkääksi kanttaukset ja kultaiset koristelut. On ollut ihan mieletön vaate esimerkiksi lentomatkoilla Ausseihin. Maksoin siitä muistaakseni 60 euroa, ohjehinta oli yli 300 euroa. Lisäksi tuo Calvin Kleinin fuksian värinen farkkukynähame nostatti vähän miesseuran kulmakarvoja aluksi (mitä? sullako tollanen?), mutta on itseasiassa hyvin office-sopiva oikein yhdisteltynä ja kiva piristysruiske. Tästä maksoin muistaakseni 30 eur, ohjehintaa en tiedä.

Summa summarum, Firenzen outleteista ei ehkä tullut ostettua samalla tavalla hullun kiilto silmissä kassikaupalla tavaraa (kuten Jenkeissä esim. väistämättä tapahtuu), mutta joukosta löytyi hyvinkin kivoja löytöjä. Ehdottomasti käymisen arvoisia, etenkin Barberino.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti