keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Pakit tuli - kankaita kehiin!

Karkauspäivän kunniaksi ajattelin kirjotella nyt kaikkia niitä naisia lämmöllä ajatellen, jotka tänään saavat pakit miehiltä, jotka eivät selvästikään tiedä mikä heille olisi parasta. Avioliitto on nimittäin hämmentävän mukavaa, voin reilun kahden kuukauden kokemuksella sanoa.

No mutta, onneksi pakeissa karkauspäivänä on sentään oikeus hamekankaisiin (ja ompelulahjakorttiin, kiitos!), normipäivänä ei jäisi kuin sanonko minkä maku suuhun. Nyt sentään saisi jatkaa elämäänsä maku suussa mutta nätti hame päällä.

Enivei, ennen kuin tämä ikäloppu paasaa tässä enempää avioliiton pyhyydestä, niin mennäänpäs vähän katselemaan, millaisia kankaita markkinoilta löytyy. En tosin osannut katsella hamekankaita (pysyttäisiin aika tylsällä linjalla siinä tapauksessa), mutta tässäpä ote muuten vain hauskoista kankaista. Ja eivätpä ole alessa, koska mies maksaa!

Ensin Marimekolta, joiden kankaita pääset ihailemaan tästä linkistä:

Tää on musta älyttömän hauska kangas, vaikka yleensä pidän enemmän abstraktista ja/tai minimalistisesta kankaasta. Mutta tästä tulis aivan mielettömän hienot sohvatyynyt esimerkiksi. Hameesta en nyt oikein tiedä... :)


Tästä kankaasta mulla syntyy taas joku aivan käsittämätön primitiivireaktio. Sellainen, että haluaisin vuorata koko elämäni tällä kankaalla. Todellisuudessa en varmaan käyttäisi tähän kovinkaan moneen juttuun (sohvatyynyt jälleen kivat), mutta teoriatasolla voisin asua tässä kankaassa.

Kaunis, klassinen ja ajaton. Mun suosikki myös servieteissä. Sopisi myös kivasti vaikka lakanoihin.


Yritin päättää, onko tää kangas tylsä vai ajaton. Joka tapauksessa sellainen, ettei siihen sisustuksessa ihan heti kyllästyisi. Kivat sävyt.

Paljon puhuttu Putkinotko. Musta se on aina vaan yhtä hieno.

Äkkisilmäisyillä näistä viidestä valitusta kolme on samojen suunnittelijoiden. Tästähän voisi päätellä jotain.

Sitten Vallilan tarjontaan, jota pääset kurkkimaan tästä linkistä:

Musta tässä oli jotain käsittämättömän hauskaa. En tosin yhtään tiedä mihin tätä käyttäisin, en edes sohvatyynyihin. Ehkä tästä olis kiva tehdä joku pieni pussukka. Joka kuitenkin pysyisi piilossa. Eli ei ehkä ihan voittaja.

Tässä on taas sarjassamme oikeasti kaunis kangas. Etenkin nuo kaksi viimeistä väriä, tai miksei tuo ekakin.

Tämä olisi aivan älyttömän hieno lastenhuoneessa. Tosi veikeä olematta yhtään imelä. Tykkäilen.

Tämä kangas nyt ensisijaisesti siksi, että Bulevardi on ihana. Ja toiseksi tää on aika hauska. Näistä saisi tosi hauskan kangastaulusetin esimerkiksi, tai miksei jollekin vähän värikkäämälle henkilölle muuhunkin käyttöön.

Sanoo ihminen jonka ainoat kangasostokset ovat olleet kahdet erilaiset vaaleat verhokankaat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti