lauantai 18. helmikuuta 2012

Citydealistä

En osaa päättää, onko Citydeal oikeasti hyvä vai sarjassamme "myydään huonoa halvalla massahysterian toivossa". Silloin tällöin sieltä tulee jotain tilattua, kuten esimerkiksi tänään Lauttasaaren nepalilaiseen ravintolaan lahjakortti. Ruoka-alennuksissa ei yleensä voi kauhean vikaan mennä. Ellei sitten saa sitä ruokamyrkytystä.


Tarjoushaukkana sinänsä olen kyllä helposti massahysterian uhri ja tarjousten perään, ja muutamia aivan loistavia diilejä on Citydealin kauttakin löytynyt, esimerkiksi nämä:




Tuskin olisin tuohonkaan kuumakivihierontaan eksynyt, jos ei siitä olisi tullut diiliä suoraan sähköpostiini ja kaikenlisäksi silmille hyppivät sanat SÄÄSTÄT niin ja näin monta euroa. Mikäli diilit eivät vielä spämmää sähköpostiasi, saat sen onnistumaan Citydealin sivuilta tästä linkistä.

Mutta mun mielestä näissä diileissä täytyy kyllä olla tarkkana. Ensinnäkin jotkut diilit ovat yksinkertaisesti huonoja. Esimerkkinä ostin jalkahoidon johonkin mikä-ihme-tämä-on salonkiin, ja kyllähän siinä jalat tuli hoidettua, mutta ei kauhean hääppöistä jälkeä. Kotikonstein olisi päässyt aika pitkälti samaan, eikä tämä paikkanakaan ollut mitenkään elämyksellinen kuten jotkut day spat.

Toisaalta muutama ihan sinänsä hyvä Citydeal on osoittautunut surkeaksi siitä syystä, että diiliä ei koskaan tule käytettyä. Joskus ravintolavaraus tai kuukausikortin aktivointi salille voi olla aivan liian kovan työn takana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti