perjantai 17. helmikuuta 2012

Ah, kenkiä!

Rakas aviomieheni JR päätti sitten lähteä poikien futisreissulle Lontooseen parin viikon päästä. Sen sijaan että oisin naama rutussa ja suu sitruunalla, heräsi opportunistinen pieni mieleni siihen mahdollisuuteen, että tässä täytyy jotenkin hyötyä talvialeista, jotka truth be told on paljon parempia kaikkialla muualla paitsi täällä Suomessa.

Työkaverini oli paljon hehkutellut Kurt Geigerin kenkiä, joten tämä tarjoushaukka alkoi heti zoomailemaan siihen suuntaan. Tarkoituksena ostaa yhdet alekengät. No, ehkä kahdet. Maksimissaan. JR saa sitten kantaa nämä matkalaukussaan Suomeen, brilliant!

Hetken ämpyiltyäni lähti JR:lle tekstari, että tilasin neljät (kyllä, neljät) kengät jotka JR saa tuoda Englannista, tilaan ne JR:n kaverin Lontoon osoitteeseen. Tässä vaiheessa tietysti kävi ilmi että JR:llä on vain käsimatkatavara, mutta sopu sijaa antaa, mitäpä sitä ei rakkaalle vaimolleen tekisi (ja nämä on sitten mun sanoja).

Nämä kaunokaiset matkaavat sitten jossakin repun syövereissä maaliskuun alussa mun hellään huomaan:


Nää nilkkurit oli niin ihanan väriset, nahkaiset ja matalapohjaiset, että kelpaa lampsia! Söpöt soljet vielä takana on plussaa! Hintaa n. 49 eur.



 Mä oon pitkään halunnut jo ostaa kiiltonahkaiset ballerinat, ja haluun kyllä vieläkin mustat, mutta nää harmaat oli aivan liian söpöt, joten piti poistaa. Ei kerrota kellekään, että nää ei ole nahkaa. Hinta 44 eur.


No nää sit taas puolestaan oli sitä nahkaa. Ihanan suklaisen väriset ja karvaiset sisältä, mukavasti lämmittelee loppukeväästä varpaita. Nine Westin muuten, eikä Kurt Geigerin mallistoa. Hinta 44 eur.


Ja nää nyt vaan huusi mun nimeä. Täydelliset yhden Ted Bakerin pikkumustan kanssa, joissa vähän punakeltaista väriä. En olis ikinä uskonut ihastuvani näihin (tai no, olisin) mutta mun oli pakko saada nää. Nahkaiset, ihanat, ja oikeat statement shoet. Hinta 61 eur.

Yhteensä näistä ihanuuksista köyhdyin vajaa 200 eur. Ja postikulut, uskomatonta kyllä, vain 6 puntaa eli 7,50 eur kun toimitus Lontooseen. Brilliant!

Kurt Geigerin nettikauppaan pääsee tästä linkistä. Varoituksen sanana, siellä on aivan liikaa ihania kenkiä aivan liian ihanaan alehintaan. Valitettavasti monia alekenkiä ei toimiteta Englannin ulkopuolelle, mutta esimerkiksi nämä, jotka ostoskorissani kävivät, kyllä toimitetaan:

Ah, miten ihanat! Alkaa vähän harmittaa, etten tilannutkaan noita. Nahkaiset ja ihanat. No, ehkä ens kerralla. There is always a next time.

Kurt Geigerin toimituksesta Suomeen sen verran, että tämä samainen työkaverini tilasi sieltä karvakaulurin, joka maksoi 15 puntaa, mutta toimituskulut olivat 25 puntaa. Silti kuulemma rahansa arvoinen, ja onhan se, katsokaas nyt alla:



Ah, mä niiiiiiiin odotan että JR lähtis reissulleen ja tulis takaisin mun kenkien kanssa (laitan niistä sitten palautetta ja live-kuvia, kun saapuvat, toivottavasti ei ihan rutussa!)

Kuka muka sanoi että shoppailulla olisi mitään tekemistä järjen kanssa? Not me.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti