keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Studiokuvaus alessa

JR lähtee tänään Lontooseen ja tämä tarjoushaukka jää rannalle ruikuttamaan ja alennuskuponkejaan nuolemaan. Noh, ei hätä ole tämän näköinen, nimittäin Kurt Geigerilta tilaamani neljät kengät ovat saapuneet Lontooseen perille, ja odotan kieli pitkällä kenkäkuriiri-JR:n paluuta. Toivottavasti ovat nättejä ja sopivia ja kaikkea sellaista ihanaa. Niin, ja ennen kaikkea toivottavasti JR ei ruttaa niitä laukkuunsa kuin jotain käytettyjä kalsareita.

Joka tapauksessa, pakko mainostaa täällä mun mielestä kerrankin loistavaa Citydealiä, vai mitä ihmeen Grouponeja ne nykyään ovatkaan. Yleensä mun huomio kiinnittyy vaan ruokaan (mitäköhän se kertoo musta....), mutta tää on oikeasti hyvä ainakin niille, joilla on muksuja jo tai niitä syntymässä kesällä, tiedätte kyllä ketä olette :). Ja miksei kihlaparille, tai voihan tuonne vaikka viedä isoäidin. Tai parhaan ystävän. Tai hei, raskaana olevat naiset, menkää hauskasti ikuistamaan pallomahanne! Noniin, ennen kuin innostun tästä liikaa, niin TADAA:

Jos meillä ei just olis otettu joulukuussa hääkuvat ammattilaisen toimesta ja toiset häämatkakuvat tammikuun alussa Hamilton Islandilla, ostaisin tämän varmasti. Mutta eiköhän tässä nyt ole katsottu mun ja JR:n retusoituja pärstiä ihan tarpeeksi.... mutta hei! Ne vauvat ja pallomahat!

PS. Sinkkunaiset, muistakaahan kosia. Tästä sitten kihlajaiskuva halvalla ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti