sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Hyvä Samuli!

Tarjoushaukan on pakko nyt hieman avautua leffalippujen hinnasta tässä maassa. Mun mielestä on nimittäin järkyttävää, että lippu voi maksaa 14 euroa parhaimmillaan ja tähän voisi höpistä nyt jotain markka-ajasta ja muusta, mutta jätän tällä kertaa väliin.

Joka tapauksessa, kyllä tämäkin tarjoushaukka leffaan lähtee, kun ilmaiseksi tarjotaan. En muista milloin viimeksi olin ollut edes leffassa, kun kaikki katsottavat tulee nykyään haettua netistä (poliisi, tervetuloa pidättämään). No mutta, käytiinpä eilen katsomassa Mission Impossible 4. Oli ihan viihdyttävä action-pläjäys, mutta parasta antia ehdottomasti oli meidän oma Samuli Edelmann, joka oli huomattavan kokoisessa roolissa!

Aivan kuten pari päivää sitten ilahduin Suvin lävähtämisestä ruudulleni Country Roadin nettisivuilla, oli aivan älyttömän ihana yllätys nähdä Samulia niinkin laajamittaisessa roolissa ja vielä niin hyvin näyteltynä. Innolla jään odottamaan lisää näitä ihania suomalaisia menetystarinoita :). Ens kerralla voin maksaa sen 14 euroa lipustakin.


2 kommenttia:

  1. toinen pihi ilmoittautuu! Rakastan elokuvissa käymistä, mutta viime kerrasta on jo melko kauan.. Suomeenkin voisi tulla "dollar theater", jossa pääsisi katselemaan jo dvd:llekin tulleita leffoja eurolla tai parilla. Superpäivätkin sattuu aina huonoon saumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin!! Mutta mun mielestä käsittämättömintä on se, että leffateatterit on silti aina viikonloppusin täynnä! Ja don't get me started niistä poppari-limu-kombojen hinnoista... huoh!

      Poista