perjantai 17. helmikuuta 2012

Urheilukassikaipuuta

Ystäväiseni tässä erehtyi mainitsemaan haaveilevansa eräästä Helly Hansenin urheilukassista. En tiedä mistä tietystä, joten en voi sitä tässä esitellä, mutta urheilukassista mainitseminen sai mut taas haikailemaan tiettyjen kassien perään.

Kyseessä on nimittäin aussimerkki Country Road. Oon ollut Ausseissa yhteensä kuusi kertaa ja muutaman kerran pidempiäkin pätkiä ja jokaikinen kerta oon kuolaillut ja hypistellyt Country Roadin urheilukasseja (tai mitä duffel bagejä ovatkaan) ja joka kerta on ostopäätös kaatunut mahdottomuuteensa. Eli siihen, että haluaisin vähintään 5 niistä kasseista, enkä pysty päättämään minkä ostan, joten en osta yhtäkään miettien että "ensi kerran kun kuljen tän kaupan ohi niin varmasti tiedän". Ja nyt ollaan taas Suomessa, ilman Counrty Roadin kassia. Ja yksi kassihan maksaisi vaan sen 50 eur (jopa vähemmän, jos valuuttakurssit olisivat suotuisampia).



 

En voi sille mitään, mutta mulla tulee noista kasseista ihan järjetön primitiivinen tarve ostaa niitä monta. Täyttää niillä pallomeri. Hypätä sekaan uiskentelemaan. Mutta ei auta, Country Road ei toistaiseksi toimita ulkomaille.

Country Roadin sivuille haaveilemaan omasta kassimerestäsi pääset tästä linkistä

Urheilukassikaipuussani meinasi viinilasillinen mennä väärään kurkkuun, kun näytölle lävähti kukas muu kuin Suomen Suvi Koponen! Kauniina kuten aina. Ja varmasti sai kuvauksista mukaan vähintään yhden kassin (oon kade!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti