maanantai 20. helmikuuta 2012

Topshopin mekot

Topshopin mieltää helposti hyvinkin Englanti-keskeiseksi, mutta ei huolta - Topshop toimittaa myös Suomeen ja siellä on vieläpä meneillään talviale! Eikä siinä vielä kaikki, toimituskustannukset ovat suht kohtuulliset, yhden mekon toimitus maksaa 6 puntaa eli 7,50 eur.

Topshopin sivuille pääset tästä linkistä.

Englannin muoti jakaa mielipiteitä ainakin tässä päässä ja välillä myytävät vaatteet tuntuvat aivan käsittämättömiltä vaihdellen täysin mummosta selvään strippariin. Mutta joukosta löytyy ihan varteenotettavia yksilöitä ja tänään tarjoushaukan ale-kiikariin osuivat mekot. Pikkujouluthan ovat taas kulman takana ;). No, kesäjuhlat ainakin!

Tällaisia söpöläisiä osui haaviin tällä istunnolla:




Aivan älyttömän suloinen pikkumusta tyttömäisellä helmoilla ja kunnon bling blingillä. Hinta vielä suhteellisen korkea, n. 83 euroa, mutta lähtöhintaan nähden todellinen bargain!




Tässä puolestaan huokeamman hintaluokan ihana hohtava mekko, jossa kivasti hame ei nuole täysin reisiä. Hinta vaivaiset 19 euroa, mutta valitettavasti vain L-kokoa jäljellä, nyyh!



Tässä puolestaan söpö A-linjainen mekko, jossa pitsimäinen kuvio ja hauska rusettiolkain-detalji. Lisää vain mustat korkkarit ja menoksi! Hinta n. 31 eur.


Tääkin oli musta aivan älyttömän söpö pörhelö, tosi kauniissa sinisessä värissä ja kontrastivyössä. Valitettavasti vain pieni koko jäljellä, mutta sieltä vaan joku siro voi käydä nappaamassa tämän vaikka kesähäihin! Konjakinväriset korkkarit vaan jalkaan ja ah, aivan ihana yhdistelmä! Hinta 38 eur.


Toisaalta jos ei ole juhlia tulossa, niin tämä mekko on aivan ihana perus kesäkäyttöön. Söpö suht hillitty kuviointi ja kevyt malli, helppo yhdistää vaikka ballerinoihin ja neuletakkiin (jos ei tule yhtä kuumaa kesää kuin viime vuosina...). Hinta n. 31 eur ja kokoja hyvin jäljellä.

Kyllä se kesä sieltä vielä tulee...... kai.......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti