lauantai 3. maaliskuuta 2012

Uusi perheenjäsen

Perheemme lisääntyi hiljattain. Oltiin etsitty jo hetken verran jotain mukavaa uutta esinettä kotiimme, mutta kun yhdistetään JR:n klassinen maku (kun ostimme Bostonissa vihkisormuksiamme, myyjä nimesi JR:n Mr. Traditionaliksi) ja mun ei-mitenkään-kategorisoitavissa-oleva maku, niin luulisi tän olevan haastavampikin homma.

Mutta sitä se ei ollut. Mentiin Vepsäläiseen, kopautin kengällä tulevaa uutta perheenjäsentämme sanoen, että se olisi kiva, mikäli ei olisi periaatteessa niin ylihintainen tarkoitukseensa nähden. JR nosti perheenjäsenen ilmaan, sanoi että valitse väri, ja siinähän sitten ämpyiltiin. Väriksi tuli loppujen lopuksi valkoinen.

Uusi perheenjäsen on siis Artekin Kanto lehtiteline.



Lehtitelinettä ei meillä tosin tarvita, koska se täyttyisi suurinpiirtein vuorokaudessa ja olisi niin ruma, että meidän koirakin itkisi verta. Mutta sen sijaan tarvitsimme kipeästi takkapuille koria. Näillä lumilla ja pakkasilla takka on aika kovassa käytössä.

Tässä sitten kuva perheenjäsenestämme in action:


Ja vielä toisesta kulmasta. Eikö hän olekin kaunis, ihan isänsä näköinen:


Nyt kelpaa lämmitellä takkaa. Ehkä satunnaisesti ottaa lasillinen viiniä loimussa.


Ja on muuten kätevä toi kantokahva. Eli vaikka onkin kyse vain yhdestä taitetusta levystä, niin design on kohdillaan.

Artekin tuotteita pääsette selaamaan tästä linkistä. Varoituksen sanana, sieltä tekee mieli hankkia vaikka mitä, ja se rokottaa jo vähän lompakkoakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti