tiistai 13. maaliskuuta 2012

Shopbopista

Moni bloggari on ihastellut Shopbopia, mutta mua se ei kyllä kauheasti vakuuttanut. Muutama ihastus tarttui ale-sivuilta haaviin, jotka olisi mukava saada, etenkin kun Shopbopilla on ilmainen kuljetus maailmanlaajuisesti yli 100 dollarin tilauksista.


Tämä on ihan tajuttoman söpö. Ihana löhöpaita tai treenien jälkeinen paita. Tai miksei mökillä makkarangrillauspaita. Aivan ihana. Pellavaa ja puuvillaa. Ahh.


Club Monacon huivi villasta ja cashmeresta. Club Monacolla on aivan ihania ja tyylikkäitä vaatteita, yksi niistä merkeistä, joiden liikkeiden ikkunoihin jää Jenkeissä väkisin kuolaamaan.


Noh, ehkä ei ihan Suomen katukuvaan sopiva tänne harmaavarpusten sekaan, mutta ajatustasolla ehdottomasti haluisin käyttää vastaavanlaisia hattuja. Ihan liian söpöä Juicy Couturelta.

Ja sitten vastaan tuli taas jotain sellaista, joka on niin käsittämättömän kamalaa, että se ansaitsee päästä tänne. Nimittäin:


Onko se pyjama? Ehei, se on ihan tosissaan asu, ja pelkkä jakku lähtöhinnaltaan 385 dollaria, halpaa kuin saippua. Onpa kumma juttu että lähes joka kokoa on jäljellä. Itse jakku sinänsä voisi olla siedettävä oikein yhdisteltynä, mutta tämä kuva ei kyllä ole kovin kehuttavaa mainosta. Ja hei, tuohonhan sopisi se Juicy Couturen hattu! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti