torstai 1. maaliskuuta 2012

Outnetin parhaimmistoa alle 60 eur

Nyt kun olen päässyt yli laihdutusshortsien ensijärkytyksestä, on aika keskittyä taas olennaiseen, eli tarjoushaukkailuun.

Ystäväiseni löysi tällaisen nettikaupan kuin The Outnet, jonne pääsette tästä linkistä. Siellä on myynnissä yhtä sun toista designer-vaatetta, myös sellaisilla hinnoilla, että meinasi purkka mennä väärään kurkkuun. Joten tästä intoutuneena etsin sieltä H&M budjettitasoisia tuotteita (tosin täältä niitä saa yhden vs. H&M:n kolme tuotetta samalla rahalla, mutta merkistä ja laadusta saa aina maksaa, näin se maailma makaa).



Oikein söpö toppi erilaisilla hihoilla ja hauskalla rusettikravattimikänytonkaan-rintamuksella. Ei vaan ollut mun kokoa enää jäljellä, muuten toi olis ollut tosi hauska ostos, etenkin tuohon hintaan.



Sonia Rykieliltä oikein söpöt kesätopit. Kivoja myös kerrospukeutumiseen.


Kiva office-uskottava kesätoppi, vähän erikoinen mutta saa ollakin! Ja vielä Marnilta. Ei vain ollut omaa kokoa jäljellä tästäkään :(


DKNY:n silkkitoppi, olisi varmaan ihana vaaleiden housujen kanssa vaikka. Tämä on käynyt ostoskorissa muutaman kerran, mutta tuo dry clean vähän hirvittää topin kohdalla. Juhlatopille vielä ok, mutta tällainen useammin käytettävä.... Noh, mietitään.



Juicy Couturen kiva puolisilkkinen toppi, sopisi myös hyvin officelle.


Michael Korsin silkkisekoiteshortsit, ihana siisti kesävaate. Pitäisi käydä Stockalla kokeilemassa, mikä on MK:lla oma housukoko. Mun mielestä nimittäin jenkkimerkeissä nämä usein vaihtelevat, Hilfigerin farkuissa olin esimerkiki koko 0 mitä en todellakaan oikeasti ole.



Nämä on musta jotenkin todella söpöt. Rennon asialliset. Mulla ei vain ole pienintäkään käsitystä, sopisiko ton malliset housut mulle, mutta eräällä ystävälläni tällaiset näyttää aivan ihanilta!



Jos olet kokoa 34, osta nämä ja tee mut kateelliseksi. Aivan syötävän ihanat.


Tässä kevyessä ja rennossa tunikassa on kivasti aika syvään uurrettu pääntie ja empire-kiristysnauha, joka sidotaan takaa. Saatavana myös mustana ja ehdottomasti harkintalistalla.


Ja aina on tilaa yhdelle, joka ei mahdu budjettiin. Jos näistä ei olisi TIETENKIN oma koko juuri loppu, olisin ostanut nämä heti. Aivan ihanat! Niiiin söpöt. Ostakaa joku. Mäkin haluan :(


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti