keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Babe on a budget

Jostain syystä eksyin surffailemaan Nextin sivuille, koska Next tekee mun mielestä aika ok-laatuista vaatetta hyvinkin ok hintaan. Samalla huomasin, että Next toimittaa kaiketi ilmaiseksi Suomeen.

Päätinpä siis etsiskellä muutaman ihanan vaatteen, jos budjettina on 60 eur. Nimittäin mulla 60 eur on usein sellainen kipuraja, että sitä kalliimmaan vaatteen ostan ainoastaan, jos on oikeasti todella, todella kiva (tai tietysti kengät ja laukut ja takit painii eri sarjassa). Nextillä oli kyllä varaa valita, sen verran oli kaikki edullista. Joten rajasin henkisen shoppailuni mekkoihin ja ballerinoihin, niiden aikaa kun odotan tässä eniten.

Tässäpä siis löydöksiä. Ensin raitaa, joka on aina vaan niin in ja aina vaan niin ihanaa.



Aivan älyttömän kivan malliset mini ja maxi raidallisina, hintaa 46-48 eur. Yeah!


Ihana klassisen tyylikäs puuvillamekko kivalla kuvioinnilla ja kauluksella. Itse ehkä yhdistelisin johonkin muuhun kuin eläinkuosiin, mutta älyttömän monikäyttöinen mekko, hintaa 59 eur.

Tässä on mekko Suomen kesäsäihin. Yksinkertaisuudessaan tyylikäs neulepaitamekko, hintaa 37 eur.

Unohtamatta rakkaita raskaana olevia ystäviäni, tässä teille pari helmeä:

Ihanaa raitaa hintaan 37 eur.


Pirteää korallia kesähäihin, hintaa 46 eur.

Ja sitten niihin kenkiin:


Näissä on jotain tosi sympaattista, sellaiset merimiesballerinat että väkisinkin sopii joka merimiesasuun. Hinta 39 eur.

Nämä on tällä hetkellä mun kuolailulistalla, haluaisin nimenomaan ballerinat, joissa olisi käärmeennahkakuviointia, toiset joissa olisi bling blingiä ja kolmannet nudena - näissä olisi tavallaan kaikki! Hinta 46 eur.

Hauskat harmaat nahkarusettiballerinat hintaan 45 eur.

Vannoutuneille nahkakenkäfanaatikoille löytyy Nextiltä muutamassa perusvärissä perusnahkaballerinat hintaan 32 eur (älyttömän hyvä hinta kokonahkaisille!). Mulla mietinnässä, jos tilaisi nämä nudet ja mustat, olisipahan peruskäyttö taattu.

Näillä veikeillä harmailla ballerinoilla olisi hintaa 26 eur. 26 eur!!! Käsittämättömän edullista.

Alkaapa taas nyppiä se, että asutaan täällä periferiassa. Englannissa voisi käydä nappaamassa näitä ja vastaavia söpöliinejä halvalla kaupasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti