sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Kevät ja minä

Jatkoa kukkahulluudelleni... Muistatteko, kun tuossa viikko-pari sitten oli niitä +7 ja aurinkoista lämpötiloja? Kun tuntui, että kevät oikeasti tulee? Noh, silloin juuri muhun iski elämäni ensimmäistä kertaa kevätkukkakärpänen, ja päätin alkaa hörsköttää (kuten ystäväiseni kukkaihmisistä sanoo).

Niinpä päätin sitten ajaa Plantageniin eräänä arki-iltana ajatuksena ostaa jotain ankean näköiselle etupihalle. Ostokokemus oli itseasiassa kovin mukava ja tarjoushaukkaa miellyttävä, nimittäin ensinnäkin kevätnarsissit olivat alessa (4 ruukkua kympillä) ja toiseksi Plantagenissa oli paljon tilaa, ihmiset eivät vielä olleet orientoituneita kevätkukkahörskötykseen, ainakaan näin arki-iltana. Mukaan tarttui kukkien lisäksi yksi iso polyrottinkinen istutusruukku ja kaksi pientä. Polyrottinki kestää hyvin sään pieksemistä, mikä tässä kalseassa maassa on enemmän kuin hyvä asia. Ostin sitten vielä ison etupihan kaislamaton, piilottamaan rumaa betoniporrasta.


Tähän sitten päädyttiin. Sadesäällä kuvattuna ei kauhean kauniilta näytä, mutta onpahan ainakin keväistä. Kukat = happiness.







Tämän onnen hinnaksi tuli: iso ruukku 39 eur, pienet ruukut 19 eur kipale, narsisseja 3 krt kympin setti ja kaislamatto 20 eur. Not bad!

Kaikenlisäksi onnistuin ensin ostamaan kaksi mustaa ja yhden ruskean ruukun (sisätilan valoissa ei eroa oikein huomannut) ja kurvasin kotipihalta äkkiä takaisin Plantageniin. Olin klo 19:58 koputtelemassa suljettujen ovien takana, mutta onneksi ystävälliset myyjät päästivät sisään vielä vaihtamaan ruukun.

Ja tietysti seuraavana päivänä tuli takatalvi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti