perjantai 6. huhtikuuta 2012

Outletit: Wrentham Premium Outlets, Boston

JR:n vanhemmat asuivat Jenkeissä pitkät pätkät, joten JR kävi muutaman kerran vuodessa aina Jenkeissä. Kun tämä tarjoushaukka astui kuvioon, niin totta mooses piti mukaan päästä ja matkoihin tuli mukaan aina pakollinen ohjelmanumero: outlettiin pääseminen. Olin nimittäin kuullut ystäviltäni esim. New Yorkin outleteista (joihin en omalla NYC reissulla mennyt) paljon hyvää ostosmahdollisuuksien puolesta.

Bostonin reissuillamme kävimme siis joka kerta Wrentham Premium Outleteissa, jotka ovat n. 40min ajomatkan päässä Bostonin keskustasta, vähän ruuhkista riippuen. Tämän keitaan nettisivuille pääset tästä linkistä.

Rehellisyyden nimissä Boston oli ensimmäinen outlet-kokemukseni, ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Ihana pieni kylä kauppoja keskellä ei-mitään, mutta mikä parasta, tässä outletissa oli niin paljon niin kivoja merkkikauppoja, että joka ikinen kerta kun täällä kävimme, loppui aika kesken. Vaikka vietimme shoppaillen tuntikausia, se ei silti ikinä riittänyt. Tänne tarvitsisi varmaankin sen 8h shoppailuaikaa, mitä meillä valitettavasti ei koskaan ollut, koska oli miesseuraa mukana.

Joka vuosi ostin etenkin Ralph Laurenilta kassikaupalla vaatetta, joilla vaatetin myös äitini, isäni ja veljeni. Ralph Laurenin neuleita saa aivan järkyttävän edulliseen hintaan, kaikki omani mitä olen ostanut on hintahaitarilla 15 – 40 EUR. Ja kaikkiin olen vieläkin aivan hirrveeen tyytyväinen.


Ralph Lauren on ehkä näiden outlettien ehdoton ykkönen. Yllä olevan surkean kuvan lisäksi (jossa siis muutama Polon palmikkoneule sekä muutama Lauren-linjan neule) on RL:ltä tullut hankittua myös paitaa ja villatakkia ja sukkaa (on muuten ihania varrettomia sukkia!) jne.RL:n kaupassa saisi kulutettua tuntikausia.

Mutta sen lisäksi esim Hilfigeriä saa ihan sysihalvalla, ja sieltä on tullut ostettua esimerkiksi jännittävästi haaleanvaaleanpunainen kevättakki.



Lisäksi DKNY:ltä ostin aivan käsittämättömän halvalla alla olevan mekon, joka on palvellut tosi monella ulkomaanreissulla matkamekkona, tässä vähän kuvia maailmalta.



Niin mukava mekko, ettei mitään rajaa. Plussana se, että matkapöhötys ei edes näy tuossa hameessa. Maksoinkohan tästä ehkä 30 eur.

Ja Calvin Kleinilta löytyi suosikkikotelomekkoni, joka on ollut päällä niin työhaastattelussa kuin häissäkin (oikein accessorizattuna). Hintaa n. 50 eur, eikä muuten ole niin laatikon näköinen päällä kuin kuvassa, en vaan valitettavasti löytänyt tästä yhtään kuvaa päällä..



Yhteensä tavaraa on tästä outletista lähtenyt siis mukaan ihan kassikaupalla.. Ja rehellisyyden nimissä tätä outlettia on kovin ikävä. Onneksi heinäkuussa on edessä saman ketjun Los Angelesin outletit, sitä odotellessa! :)

Täytyy myös sanoa, että Nykin outleteissa on kuulemma bussikaupalla turisteja, ihmisiä tyhjien matkalaukkujen kanssa ostoksilla ja kaupoissa on hullujen päivien meininki, eli vaatteita suttuisissa kasoissa siellä täällä. Bostonissa tätä ongelmaa ei ollut ollenkaan, vaikka porukkaa siellä jonkin verran olikin. Kauppoihin ei pitänyt jonottaa sisään (paitsi ystäväni taisi jonottaa Coachin kauppaan sisään kun siellä oli hurja ale) ja muutenkin shoppailu sujui oikein jouhevasti. Täytyy toivoa, että LA:ssa olisi sama juttu, mutta harmi kyllä epäilen sen olevan enemmän kuin NYC. Siitä huolimatta jätän matkalaukkuun paaaaaaljon tilaa... :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti