maanantai 9. huhtikuuta 2012

Sydneyn ihanuudet

Ah.. tajusin juuri, että viime kuukausien ihanimmat hankinnat on kokonaan esittelemättä. Tässä ei tosin ole tarjoushaukalla minkäänlaista osaa, arpaa tai sananvaltaa, nimittäin nämä hankinnat olivat brutaalisti täysihintaisia (mitä nyt alv:it sai vähentää, mutta toisaalta aussidollarin kurssi oli korkea) ja eivät todellakaan mitään jokapäivän ostoksia.. nimittäin synttäri- ja joululahjani keltäpä muultakaan kuin tuoreelta aviomieheltäni JR:ltä.

Tässä rakkaat kuvattuna Cookin saarilla. Vaikka kuva valehteleekin enemmän kuin tämä rakkauspostaus, oli kyseessä vain kaksi lahjaa, yksi Luiska ja yksi Mulppa, näin tuttavallisesti.


Sydneyn LV:n liike on muuten ihan esittelemisen arvoinen, ennen kuin päästään asiaan. Siellä oli älyttömän hauskasti tehty eri Luiskan tavaroista (laukuista, lompakoista, hanskoista jne.) erilaisia eläimiä näyteikkunoihin. Olivat aika suosittuja kuvauskohteita aasialaisten ja meidän wannabe-aasialaisten keskuudessa:





Liikkeeseen joutui ajoittain kyllä vähän jonottamaan, mikä on mun maalaisjärjelle ihan käsittämätön ajatus, koska ihan periaatteellisista syistä pitäisi kauppaan joutua jonottamaan vain aleissa tms. Mutta kaipa se sitten lisäsi sitä näennäistä arvokkuutta.

Mitäs paketista sitten paljastui? Jo hetken aikaa kuolaamani huivi, eli monogram shawl lurex-versiona, eli niin että mukana on vähän kiiltävää lankaa ompeleessa, subtle shimmer kuten alla lukee. Väri on beigeä ja nudepinkkiä, mutta LV:n sivuilta löysin vain basic beigen. LV:n myyjä tiesi kuitenkin kertoa, että mun ostama (tai siis, JR:n ostama) on kaiketi harvinaisempaa väriä ja oli viimeinen koko Australiassa. No pitihän se tietysti hankkia, aikamoisen ämpyilyn jälkeen! Mutta on toi alla oleva värikin tosi hieno, kelpaisi sekin. Halukkaita ostajia ja mulle lahjoittajia? Anyone?


Työkaverillani on myös samainen mustana, sekin superhieno lurexina:


Toisesta paketista paljastuikin sitten toinen nudepinkki obsessioni, jonka valinta oli varmaankin yhtä hankalaa kuin tuon Luiskan. Se vaati hieman neuvoa-antavaa shampanjaa, hieman (ja vähän enemmän) kiukuttelua JR:lle just because I can, monen kaupan läpi kahlaamista vain päästäksemme siihen alkupisteeseen, että haluan joka tapauksessa tuon Mulpan.

Eli tällainen Mulberryn Lily lähti mukaan:


Laukun väri (vaikka onkin mun huumaväri tällä hetkelllä) ja materiaali (kiiltonahka, etenkin jännittävässä värissä) huutavat mulle yhteen ääneen, että tämä ei ole järkivalinta. Mutta kun ei tässä ollut järjestä kyse, vaan ihastumisesta. Ja JR oli luvannut mulle käsilaukun! Ja tykästyin tuohon Mulberryn lukkoon ruusukullan värisenä.

Kaksi hienoa investointia JR:ltä siis lahjoihini. Laukkua en valitettavasti ole oikein keskitalvella vielä päässyt käyttämään, mutta huivi on ollut ahkerassa käytössä, sekä juhlissa esim pitkän iltapuvun kanssa että normaalisti kietastuna kaulalla neuletakin ja farkkujen kanssa työpäivänä.

Vaikka oonkin vannoutunut tarjoushaukka, on pakko sanoa, että kyllä nämä investoinnit lämmittävät. Sitäpaitsi, onpa mitä yhdistellä tarjoustuotteiden kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti