lauantai 7. huhtikuuta 2012

Colorful skinny me

Eiköhän viimeisetkin trendidiootit (kuten usein itse olen) ole jo huomanneet, että värikkäät housut ovat nyt cuumaa camaa. Itse lähdin tuossa viime viikonloppuna etsimään mahdollisesti sähkönsinisiä pillihousuja, mutta mukaan tarttuivatkin Zarasta fuksian väriset pillifarkut, hintaan 35,95 eur. Tosin sen verran tiukkaa tavaraa nämä olivat, että piti ottaa kokoa normaalia isommat.

Noh, tänään sitten laitoin nämä ihanuudet ensimmäistä kertaa päälle yhdistellen sähkönsiniseen Mangon takkiini, oli lopputulos kyllä sen verran mukava color-block-pläjäys, että painuin suoraa tietä Zaraan ostamaan vielä aiemmin miettimäni vaaleankeltaiset pillifarkut (sama malli kuin fuksiat). Ja kävipä siinä vielä sitten niin, että nappasin pastellinturkoositkin mukaan samoista housuista. Eli nyt löytyy alla oleva värisuora (tosin fuksioista löytyi Zaran sivuilta kuvana vain lyhyempi malli, mutta mulla siis kaikki tuota pitkää mallia):


Väkisinkin kyllä mietityttää, että onko tämäkin nyt taas sellanen muotioikku, jota olisi muutama vuosi takaperin katsonut kasarivalokuvista oksennus kurkunpäätä hipoen? Nimittäin en kyllä olisi ikinä uskonut ostavani mitään pastellinsävyistä housua (fuksia nyt olisi ehkä joissain villeissä uneissa voinut vilahdella). Mutta jostakin syystä oon nyt todella mainonnan ja muodin uhri, koska oon aivan täysin lääpälläni värikkäisiin alaosiin. In my defence, aloitin värikkäiden alaosien kanssa jo viime vuonna, kun ostin aiemmin esittelemäni fuksian värisen Calvin Kleinin hameen ja Mangolta kirkkaanpunaisen hameen.

Mutta vieläkin täytynee löytää sähkönsininen alaosa ja korallinenkin olisi aika kiva. Make me a rainbow!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti